07 آبان 1399 ساعت 21:04

با سلام

قابل توجه دانشجویان گرامی :

موضوع : برگزاری امتحانهای مجازی واحد صفاشهر

با توجه به افزایش مبتلایان به کرونا ویروس در شهرستانهای استان فارس و تصمیم شورای روسای استان مبنی بر برگزاری امتحانات بصورت مجازی به جهت اهمیت سلامت اساتید و دانشجویان محترم موارد مد نظر به شرح ذیل ایفاد می گردد :

1 امتحانات تمامی مقاطع از روز سه شنبه 3/4/99 به صورت مجازی برگزار می گردد.

2 امتحانات مربوط به روزهای 31 خرداد و 1 و 2 تیر ماه کنسل و به ترتیب در تاریخ های 18 و 19 و21 تیر ماه همان ساعت موکول می گردد .

3 دانشجویان برای شرکت در جلسه امتحانات مجازی می بایست بر اساس ساعت و تاریخ امتحان به سایت دانشگاه ازاد اسلامی واحد صفاشهر بخش اتوماسیون آموزشی و پروفایل شخصی خود قمست آزمون انلاین وارد شده و در آزمون پایان ترم درس خود شرکت نمایند.

نکته (1): دانشجویان حداکثر تا تاریخ 2/4/99 فرصت دارند هر گونه ابهام در خصوص این نوع برگزاری آزمون را رفع نمایند .

نکته (2) دانشجویان می بایست در هنگام آزمون از عدم قطعی اینترنت و داشتن کامپیوتر و موبایل سالم اطمینان حاصل نمایند تا بتوانند حداکثر پاسخ گویی را داشته باشند .

نکته (3) : با توجه به اینکه سوالات به صورت رندوم برای دانشجویان ارسال می شود، سوالات افراد مختلف با هم تفاوت دارد.

نکته (4) : طراح سوالات، اساتید صفاشهر می باشند.

4 دانشجویان به طریق زیر می توانند به سوالات پاسخ دهند :

الف) در امتحانات تستی پس از بازشدن فایل سوالات، سوالات به صورت یکی یکی آمده و پس از انتخاب گزینه صحیح ذخیره و زدن سوال بعدی به تمام سوالات پاسخ می دهند (بر اساس فیلم آموزشی ) و سپس آزمون خود را تایید می نمایند .

ب) : در امتحانات تشریحی : بعد از باز شدن فایل سوالات در زمان امتحانات می توان پاسخ را به صورت تشریحی تایپ کرد، یا پاسخ سوالات را روی یک کاغذ نوشت و تصویر پاسخ ها را در سامانه بارگزاری کرد .

5 از زمان برگزاری آزمون های آنلاین کلیه ی امتحانات در محل های دانشگاهی دیگر ( طرح تعاون آزمون) کنسل و همه دانشجویان ملزم به شرکت در آزمون های مجازی واحد صفاشهر می باشند .

6 دانشجویانی که به هر دلیلی امکانات لازم از قبیل موبایل و کامپیوتر مناسب را ندارند در اسرع وقت و قبل از امتحان خود می بایست به دانشگاه مراجعه نمایند .

7 با توجه به اینکه آزمون سر ساعت امتحانی تنها برای کسانی باز می شود که کارت ورود به جلسه امتحانی دریافت کرده باشند و هیچگونه مشکل آموزشی و مالی نداشته باشند . لطفا تا قبل از تاریخ آزمون های مجازی (روز دو شنبه ) نسبت به حل این مشکل اقدام نمایند .

8 - در صورت وجود هر گونه سوال دانشجویان می توانند با شماره های زیر تماس حاصل نمایند .

آقای احمد کریمی

09173512620

آقای اسماعیل امینی

09363585566

آقای سید منصور موسوی

09171537283

آقای محمد طیبی (امور مالی )

09177526231

9 دانشجویانی که به هر دلیلی در جلسه آزمون مجازی شرکت ننمایند دروس آنها حذف می گردد . لازم به ذکر است که مدت زمان امتحانات توسط اساتید مشخص می گردد و پس از این زمان سایت به صورت خودکار بسته می شود .

حوزه آموزشی و دانشجویی دانشگاه